Arbo-ondersteuning

Arbo-ondersteuning

Corporate Vitality adviseert bedrijven over preventieve gezondheid, wij zijn dan ook geen arbodienst. Wél kunnen wij werkgevers adviseren over arbeidsomstandigheden, helpen bij verzuimbegeleiding en bij de re-integratie van een werknemer. Zo blijft het verzuim zo laag mogelijk.

Werknemers kunnen goed op hun werk goed functioneren door te werken onder de juiste arbeidsomstandigheden. Dat verkleint de kans op uitval van werknemers door ziekte of ongeval en daarmee inwerkingtreding van de wet Poortwachter. Arbo hangt nauw samen met goed werkgeverschap; de zorg voor de medewerker. Maar het draagt ook bij aan goed ondernemerschap, want met het voorkomen van zieke medewerkers houd je de kosten laag. Onze programma’s worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed of gefinancierd door collectieve verzekeringspartners. Zo werken we heel veel samen met Aon.

En mocht het onverhoopt noodzakelijk zijn om Arbo-ondersteuning in te schakelen dan kunnen wij doorverwijzen naar een kundige arbodienst. Wij werken samen met arbodiensten die preventie hoog in het vaandel hebben.

Wil je meer weten over onze Arbo-adviezen of doorverwezen worden naar een kundige arbodienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.