Corporate Vitality is ISO en NEN gecertificeerd

Sinds begin 2023 is Corporate Vitality ISO en NEN gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van een ISO 27001 en een NEN 7510 certificaat. Deze certificaten zijn voor drie jaar aan ons toegekend en jaarlijks wordt getoetst of we aan de gestelde eisen voldoen.

De ISO 27001 certificering is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met deze certificering voldoen wij aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met de ingang van de AVG-wet zijn de regels in Europa rondom gegevensbescherming verder aangescherpt en daarom hebben wij ons managementsysteem daarop aangepast. Het ISO 27001 certificaat houdt in dat wij als organisatie een systematische, op risico’s gebaseerde benadering van informatiebeveiliging hebben ingevoerd die de best practices stimuleert rond:

– Identificeren van risico’s voor informatie- en cyberbeveiliging
– Risico’s analyseren op basis van impact en waarschijnlijkheid
– Evalueren van risico’s en prioriteren wanneer ze worden aangepakt op basis van factoren met betrekking tot uw bedrijf
– Selecteren van opties voor risicobehandeling

Het NEN 7510 certificaat gaat ook over informatiebeveiliging maar dan toegespitst op de zorg. Deze certificering betekent dat wij op de juiste manier omgaan met medische gegevens. We voldoen aan de norm en laten daarmee zien dat we de maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen.

dashboard content image

Privacy hoog in het vaandel

Bij Corporate Vitality hebben we privacy hoog in het vaandel staan. En omdat we als bedrijf steeds groter worden, was het voor ons een logische stap om het ISO- en NEN-certificaat te behalen. Zo laten we aan onze klanten zien dat we voldoen aan de internationale norm.