Leefstijlcoach

Coporate Vitality Coach

Gerenommeerde onderzoeksresultaten tonen het belang van een gezonde levensstijl aan en dat deze van fundamenteel belang is voor goede prestaties op het werk. Leefstijl omvat naast beweging en voeding ook slaap, bioritme, een evenwichtig zenuwstelsel, sociale context, een zinvol bestaan en weinig stress.  

Met actuele kennis van onderzoek geeft de leefstijl coach voorlichting op maat en desgewenst advies voor groepen of persoonlijke trajecten.

Onze professionals nemen in hun consulten en leefstijl trajecten  als uitgangspunt om met specifieke kleine adviezen te starten. Onder begeleiding werkt de medewerker samen met de coach aan duurzame leefstijl verandering met als doel om fitter en gezonder te worden. De medewerker bepaalt welke aanpassingen haalbaar zijn en passen bij zijn/haar situatie om een duurzame gezondheidswinst te behalen. De medewerker krijgt meer controle en eigenaarschap over zijn/haar gezondheid.

Iemands motivatie is relevant , net als de externe omstandigheden. Met bewustwording en een passend advies binnen de comfortzone willen onze professionals een leefstijlverandering in gang zetten. 

Medewerkers van klanten waar Corporate Vitality voor werkt kunnen op deze website worden aangemeld voor een traject met de Leefstijl coach.