The 5 ways

De “5 ways of wellbeing” is een evidence based filosofie. Het is een totaal concept van acties die het welzijn van mensen bevordert.

  1. Connect (verbind en maak contact)
  2. Be Active (zorg voor voldoende beweging)
  3. Give (geef aan anderen en aan jezelf)
  4. Keep Learning (blijf leren en daag jezelf uit)
  5. Take Notice (wees bewust van je omgeving)

De “5 ways of wellbeing” wordt gebruikt om bedrijven en organisaties te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit. Zodoende kan men actie ondernemen om de vitaliteit binnen de organisaties te verbeteren en uitval te voorkomen.

De “5 ways of wellbeing” wordt als filosofie binnen Corporate Vitality ingezet om HR strategie rondom vitaliteits beleid en duurzame inzetbaarheid vorm te geven binnen een organisatie. Daarnaast vind je 5 ways terug in inspirerende workshops, lezingen, ted talks en seminars die door Corporate Vitality worden georganiseerd om werknemers te inspireren en te motiveren met als doel bewustwording te creëren rondom het thema vitaliteit.   

 

Bel mij terug

Naam*
Vul uw naam in a.u.b.

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.

Ongeldige invoer

bel ons

0031 (0)40 3333 001

 

contact

 

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen, maar zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De social media cookies worden gebruikt om bij te houden wie wat heeft gedeeld op social media kanalen. De social media kanalen verzamelen mogelijk ook gegevens voor het tonen van advertenties.