Wie zijn wij

Een hecht team met ieder hun eigen specialiteiten; management, medisch, fysiek, coaching en coördinatie. Deze combinatie van expertise maakt Corporate Vitality tot een succesvolle formule.

Onze diensten zijn gebaseerd op de wetenschap dat medewerkers, of mensen in het algemeen, productiever en creatiever zijn wanneer ze goed in hun vel zitten. Een balans tussen werk en privé, fysieke- en mentale gezondheid. De balans tussen lichaam en geest; Vitaliteit.

Daar zijn onze diensten op gericht; het verbeteren van de vitaliteit van uw medewerkers ten gunste van de productiviteit, creativiteit en duurzame inzetbaarheid.

Bel mij terug

Naam*
Vul uw naam in a.u.b.

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.

Ongeldige invoer

bel ons

0031 (0)40 3333 001

 

contact

 

De website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen, maar zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De social media cookies worden gebruikt om bij te houden wie wat heeft gedeeld op social media kanalen. De social media kanalen verzamelen mogelijk ook gegevens voor het tonen van advertenties.