Contact

Contact

Wil je meer weten over de producten en/of diensten van Corporate Vitality? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Voor Covid-19 tests vragen en informatie kun je bellen naar 040 333 3301

Bel (040) 3333 001 of e-mail naar info@corporate-vitality.nl

Ons postadres is:
Corporate Vitality Office – Health Services Centre
High Tech Campus 5
5656 AE Eindhoven

Wilt u ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd op de High Tech Campus in gebouw 5 op de eerste verdieping. Een plattegrond van de High Tech Campus vindt u hier: https://www.hightechcampus.nl/contact/visitors-map

De High Tech Campus Eindhoven is een openbaar terrein. Op werkdagen is de Campus geopend van 6.30 tot 20.30 uur. De auto parkeren kan in parkeergarage 0. Route gratis parkeren: https://goo.gl/maps/CDEMrVygw3BMQHop6

Voer als adres ‘High Tech Campus 1’ in uw routeplanner of navigatiesysteem. Nog niet alle routeplanners en navigatiesystemen hebben hun software aangepast. U kunt de Campus hoogstwaarschijnlijk ook nog vinden onder de voormalige straatnaam ‘Professor Holstlaan 4’.

Ben u niet tevreden? Vertel het ons ?

Bij  Corporate Vitality doen we ons best om alle cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. We vinden het belangrijk dat onze diensten optimaal zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening of dat u vindt dat zaken anders zouden moeten gaan. Wij hopen dat u ons daarover informeert.

Corporate Vitality neemt klachten serieus. Wij proberen de oorzaak van de klacht zo goed en zo snel mogelijk weg te nemen om het vertrouwen in elkaar te herstellen. Van iedere klacht kunnen wij leren! Maak uw onvrede of klacht daarom bespreekbaar en neem contact met ons op.

Bel (040) 3333 001 of e-mail naar info@corporate-vitality.nl