Jouw persoonlijke gezondheidscheck

Ook jij als particulier bent welkom bij ons!

Meer inzicht in je gezondheid

Je zou graag inzicht willen krijgen in je gezondheid en waar mogelijk stappen willen zetten om gezonder te leven. Wij weten als geen ander dat dit makkelijker gezegd is, dan gedaan. Er wordt tegenwoordig zoveel over gezondheid gezegd en geschreven dat het lastig is om te bepalen wat nu eigenlijk gezond is en wat niet. Bovendien hebben we allemaal onze gewoonten die soms lastig te doorbreken zijn.

Bij Corporate Vitality boek je laagdrempelig een persoonlijke Health Check, waarin je zowel inzicht krijgt in je gezondheid als persoonlijke leefstijladviezen door onze gespecialiseerde artsen. Wij hebben uitgebreid ervaring met het opstellen van persoonlijke leefstijlplannen en de psychologie achter het doorbreken van patronen.

content image

Dit is geschikt voor jou als je…

  • Graag inzicht in je gezondheid wil
  • Graag een stap wil zetten om je leefstijl te verbeteren en je kan hier wel wat hulp bij gebruiken
  • Eerder een (of meerdere) gezondheidschecks hebt gehad en graag wil weten hoe het er nu voor staat t.o.v. eerder
  • Al heel bewust aan de slag bent met je leefstijl en graag een volgende stap wil zetten

Makkelijk geregeld

numicon

Laat bij interesse je gegevens hieronder achter.

numicon

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact op en plannen je gesprek in.

numicon

Na je gesprek ontvang je een uitgebreid rapport en persoonlijke leefstijladviezen.

Veelgestelde vragen

Persoonlijke gezondheidscheck

Als je een bril of lenzen draagt vragen we je die mee te nemen. Voor de Fysieke en Mentale Health Check hoef je verder niks mee te nemen of voor te bereiden. Je mag die dag ook gewoon eten. Voor de Sportmedische Health Check vragen we je gemakkelijke kleding te dragen. Alles wordt nog een keer herhaald in de introductiemail.

Dit is afhankelijk van welke gezondheidscheck je kiest of samenstelt. Neem contact met ons voor de huidige tarieven.

Onderaan deze pagina vind je een formulier. Laat daar je naam, telefoonnummer en eventuele opmerkingen achter. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Dat kan. Wij bieden vitaliteitscoaching en premium coaching aan. Lees hier meer.

Dit hangt af van de waarde en de mate waarin dit afwijkt. Meest waarschijnlijk leidt dit tot een vervolg via je eigen huisarts.

Nee, zeker niet. We zullen altijd aan het begin van het gesprek checken wat heeft gemaakt dat je de Health Check boekte, zodat we zo dicht bij jouw behoefte blijven als mogelijk.

We meten alle belangrijke gezondheidsparameters waar ook middels leefstijl invloed op uitgeoefend kan worden. Uit een kleine vingerprik meten we cholesterol en glucose, bloeddruk, lengte en gewicht, een visustest (ogen) en een gehoortest.

Ik ben geïnteresseerd in een gezondheidscheck!

Laat je gegevens hieronder achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.