Academy

De Corporate Vitality Academie is verzameling van internationale top trainers die we bij bedrijven inzetten om gezondheid, welzijn en energie van werknemers te vergroten.  Leefstijl, vitaliteit en gezondheid staan hierin centraal.

Corporate Vitality Academy

Binnen onze Academy hebben we al zo’n 100 trainingen mogen verzorgen bij uiteenlopende bedrijven. Denk hierbij aan thema’s als Leidershap, Team prestatie, Stress management, Energie management, Leefstijl, Vitaliteit, Slaap, Voeding, Bewegen en Ergonomie. Voor ieder bedrijf maken we op maat programma’s en kijken we naar de data en informatie die we krijgen of ophalen. Hiermee kunnen we gerichte interventies creëren op team, afdeling of bedrijfsniveau. Informeer naar onze programma’s en mogelijkheden.

content image
Zij gingen je voor

“Corporate Vitality is al meer dan 10 jaar verbonden aan ASML en daarmee een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van gezondheidspreventie.”

Heleen Wedzinga
Heleen Wedzinga Well-being manager ASML

“Naast de DAF Fit test zetten we ook vitaliteitscoaching in. Goede kwaliteit dienstverlening en een prettige samenwerking!”

Katja Wouters
Katja Wouters Programma manager Duurzame Inzetbaarheid DAF Truck

“4 jaar geleden vonden we in Corporate Vitality de perfecte partner om ons duurzame inzetbaarheidsprogramma en vitaliteitsbeleid vorm te geven en te implementeren."

Marc van Rooij
Marc van Rooij President Shimano Europe

Neem direct contact op

Contactgegevens

Vragen of eens sparren over de mogelijkheden? Laat het ons weten.

location

Corporate Vitality Office
Health Services Centre
High Tech Campus 5
5656 AE Eindhoven