Duurzame relaties met onze klanten

Sinds de oprichting van Corporate Vitality in 2014 hebben wij veel verschillende projecten mogen draaien. Sommige klanten zijn sinds de oprichting al bij ons en daar zijn we enorm trots op. Onze klanten hebben 1 ding gemeen. Ze investeren in duurzame inzetbaarheid, gezond personeel en vitaliteit van hun belangrijkste kapitaal. Dat doen ze met Corporate Vitality Health Checks, Consultants en programma’s en ons ruime aanbod aan trainingen en coaches.

Zij gingen je voor

Klanten aan het woord

Al jaren een professionele en flexibele partner of het gebied van well-being!

Corporate Vitality is al meer dan 10 jaar verbonden aan ASML en daarmee een betrouwbare partner op het gebied van gezondheidspreventie. Zorg staat centraal in wie we zijn bij ASML. Op het gebied van welzijn betekent dit dat wij onze medewerkers ondersteunen bij het behouden van een gezond, succesvol en evenwichtig leven. De ASML Health and Well-being Check, uitgevoerd door Corporate Vitality, is een van de zaken die wij aanbieden om ervoor te zorgen dat onze mensen fit en gezond blijven. Corporate Vitality staat binnen ASML bekend om professionaliteit en flexibiliteit en is daarmee de perfecte partner in een complexe wereld vol veranderingen.

Inmiddels hebben ca. 10.000 medewerkers van ASML gebruik gemaakt van de Health Check.

Heleen Wedzinga Well-being manager ASML
ASML_Holding_N.V._logo
1573239413649
Shimano_logo.svg
1517580855836
Een perfecte match op het gebied van duurzame inzetbaarheid

4 jaar geleden vonden we in Corporate Vitality de perfecte partner om ons duurzame inzetbaarheidsprogramma en vitaliteitsbeleid vorm te geven en te implementeren. Dit heeft geresulteerd in ons Strong Team Shimano platform gebaseerd op de 5 elementen van welzijn; connect, take notice, keep learning, give en be active.

Binnen deze filosofie bieden we preventieve gezondheidsdiensten aan zoals, evenementen, Health Checks, coaching en training om onze medewerkers vitaal en gezond te houden.

Marc van Rooij President bij Shimano Europe
Goede kwaliteit dienstverlening, een prettige samenwerking!

Bij DAF Trucks staat de vitaliteit van onze medewerkers hoog op de agenda. Corporate Vitality verzorgt voor ons onder andere de Health Checks (DAF fit test) en vitalititeitscoaching.

Daarnaast verzorgen zij ook regelmatig webinars of workshops op het gebied van slaap, leefstijl of stress. De kwaliteit van de dienstverlening is goed en de samenwerking altijd heel prettig.

Katja Wouters Programma manager Duurzame Inzetbaarheid DAF Trucks
daf-logo
Katja-groot

Ook op zoek naar een professionele partner in Health & Well-being?

Met onze ervaring en expertise ben je aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner voor iedere organisatie.

Neem direct contact op

Contactgegevens

location

Corporate Vitality Office
Health Services Centre
High Tech Campus 5
5656 AE Eindhoven