Ontdek in één oogopslag hoe vitaal je medewerkers zijn

Het management dashboard visualiseert alle resultaten.

health-check-banner

Inzicht in leefstijl & vitaliteit

Uit onderzoek blijkt dat ongezond gedrag verantwoordelijk is voor bijna 20% van de ziektelast (bron: RIVM). Je leefstijl heeft dus een enorme invloed op je gezondheid – en bijgevolg ook op je vitaliteit op de werkvloer.

Onze online vragenlijsten en fysiek onderzoek brengen de leefstijl van je medewerkers in kaart. Beweging, voeding, rookgedrag en alcoholconsumptie: het komt allemaal aan bod. Na afloop toont het dashboard jou de geaggregeerde scores van alle onderliggende thema’s, zodat je weet op welke aspecten je kan inzetten.

dashboard content image

Inzicht in werkvermogen

Een volle batterij kan na verloop van tijd leeglopen. Hoe vroeger je dit detecteert, hoe sneller je de batterij opnieuw kan opladen. Ook werknemers hebben een spreekwoordelijke batterij. In een samenleving waar burn-outs alomtegenwoordig zijn, is het belangrijk om na te gaan in welke mate werknemers fysiek en mentaal in staat blijven om hun werk uit te voeren.

Door middel van grondig onderzoek kunnen wij precies meten hoe het met de batterijpercentages van je medewerkers gaat.

dashboard content image

Inzicht in werkgerelateerde aspecten

Elke functie vereist specifieke vaardigheden. Dit kunnen bijvoorbeeld technische vaardigheden zijn, maar ook fysieke en mentale vaardigheden mogen niet onderschat worden. Zo is het voor een chauffeur bijvoorbeeld belangrijk om een uitstekend zicht te hebben, en kan het laattijdig opsporen van afwijkingen grote gevolgen hebben voor de medewerker en de omgeving.

Wij verkiezen voorkomen boven genezen, en meten daarom allerlei belangrijke parameters, zoals bijvoorbeeld zicht, gehoor en conditie.

dashboard content image

Het resultaat? De Net Employability Score (NES)….

  • Toont je in één oogopslag hoe het gesteld is met de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers - en bij uitbreiding de gehele organisatie.
  • Is gekoppeld aan een handig dashboard. De resultaten worden per subthema weergegeven door middel van een kleurcode. Deze kleurcode weerspiegelt hoe de resultaten zich verhouden ten opzichte van de benchmark, bestaande uit actuele gegevens van 100.000 Nederlandse werknemers uit verschillende sectoren.
  • Beschermt de privacy van elk individu. De data wordt geaggregeerd, waardoor de gegevens niet meer te herleiden zijn naar natuurlijke personen.
  • Helpt jou om preventief in te zetten op vitaliteit, wat resulteert in een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en een algehele verbetering van de gezondheid binnen de organisatie.

Veelgestelde vragen

Management dashboard

De personen die toegang hebben tot het management dashboard zijn HR-managers, preventiemedewerkers en Corporate Vitality.

Zeker. Met de data kun je gerichte interventies inkopen en implementeren in je bestaande HR-beleid om je medewerkers mentaal en fysiek gezond te houden.

Via het informens systeem kun je verschillende grafieken exporteren, onderverdeeld in leefstijl & vitaliteit, werkvermogen en arbeidsgerelateerde aspecten.

In een vrijblijvende kennismaking kunnen we je een demo laten zien van het dashboard. Zo krijg je een goed beeld van de realtime resultaten die daar te vinden zijn. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Een consultant van Corporate Vitality komt langs op locatie om tijdens een vergadering de resultaten te bespreken. Na afloop zal er rapport opgestuurd worden en advies gegeven worden over de vervolgstappen.

De resultaten van de gezondheidschecks zijn realtime online zichtbaar. Aan een hard copy rapportage en/of consultant advies zijn extra kosten verbonden.

Wil jij ook weten hoe het met de fysieke en mentale gesteldheid is van jouw medewerkers?

Laten we de mogelijkheden eens bespreken in een vrijblijvend (online) adviesgesprek.

Neem direct contact op

Contactgegevens

Vragen of eens sparren over de mogelijkheden? Laat het ons weten.

location

Corporate Vitality Office
Health Services Centre
High Tech Campus 5
5656 AE Eindhoven