Al 10 jaar een betrouwbare partner in gezondheid

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om als bedrijf bij te dragen aan de gezondheid van je medewerkers. Het is inmiddels al lang en breed bekend dat een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers. Maar hoe doe je dit op een duurzame manier? En waar begin je?

Meten is weten

Bij Corporate Vitality geloven we in menselijke, preventieve gezondheid die al op de werkvloer begint. Samen kijken we naar jullie huidige situatie en waar de kansen en uitdagingen liggen. Wij adviseren bij het opstellen van een duurzaam gezondheidsbeleid en ontzorgen in de uitvoering hiervan.

We blijven in de kern een medisch bedrijf en weten uit ervaring dat meten wel degelijk bijdraagt aan weten. Door middel van onze persoonlijke health checks (fysiek en mentaal) bieden we op meta niveau inzicht over de weerbaarheid en gezondheid van je bedrijf en vergroten we het bewustzijn rondom (preventieve) gezondheid. Deze checks worden uitgevoerd door onze bevlogen artsen met een visie op gezondheid, zowel fysiek als mentaal (lees hier meer over ons team). In een persoonlijk gesprek geven zij gepersonaliseerde leefstijladviezen op basis van de gemeten gezondheidsparameters.

 

content image
Health Center op de High Tech Campus

Health Center op de High Tech Campus

Corporate Vitality is gevestigd op de Eindhovense High Tech Campus en heeft daar een eigen Corporate Vitality – Health Services Centre. Een medisch advies centrum voor bedrijven en medewerkers. In het centrum voeren wij onze medische gezondheidsdiensten uit.

Maak een afspraak

Onze professionals

Wij zijn een team van bevlogen gezondheidsexperts gespecialiseerd bedrijfsgezondheid, leefstijl en preventieve zorg. Wij hebben een brede kijk op gezondheid en nemen deze visie mee in ons dagelijkse werk in jouw bedrijf. Menselijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een goed advies is een advies dat daadwerkelijk aansluit op de behoefte van het individu en het bedrijf. Daarom nemen we niet alleen ruim de tijd, maar ook alle aandacht om goed te luisteren. We schakelen probleemloos tussen disciplines (mentaal en fysiek).

Roel Voorwald

Algemeen directeur

 

Hans Kerkkamp

Medisch Directeur

 

Laurens van Oosterwijk

Sales & Account Manager en Consultant

 

Inge van de Veerdonk

Office Manager

 

Mia Wessels

Leefstijlarts

BIG: 49926721601

Stefan Ottenheijm

Leefstijlarts

BIG: 19049761201

Wendy Westerveld

Biometrist

 

Monique Timmermans

Biometrist

 

Niels Westphal

Cardioloog

BIG: 19915081001

Annika van den Broek

Sportarts

BIG: 39916480301

Prashant Komdeur

Sportarts

BIG: 39058480101

Ilja Posthumus

Mental Coach

 

Jacqueline van Elderen

Mental Coach

 

Rutger Bolier

IT & Security Officer

 

Britt Sanders

Marketing Manager

 

Eens kennismaken?

We gaan graag met je in gesprek om erachter te komen wat jullie bedrijfswensen zijn. Dat doen we om een goed beeld te krijgen van de organisatie. Hierna doen we een aanbod en vertellen je alles over onze diensten en mogelijkheden voor jullie bedrijf.

Gezondheidscheck
Gezondheidscheck

Een periodieke gezondheidscheck helpt eventuele klachten van werknemers in een vroeg stadium op te sporen, waardoor het verzuim kan dalen.

Consultancy
Consultancy

Op zoek naar een actieve sparringpartner als HR-managers? Wij kunnen meedenken over het gezondheidsbeleid en duurzame inzetbaarheid.

Corporate Vitality Academy
Corporate Vitality Academy

Onze experts op het gebied van vitaliteit geven trainingen op het gebied van mentaal welbevinden, leiderschap, voeding, slaap, leefstijl en fysieke gesteldheid.